Gönderen Konu: Uzun Zamandır Yoktuk Geri Döndük  (Okunma sayısı 1213 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı soundchaser

• Administrator
  • Audiophile
    • Techno Fi
Ynt: Uzun Zamandır Yoktuk Geri Döndük
« Yanıtla #15 : Ekim 11, 2008, 01:21:48 »
Bunlar duyması çok hoş şeyler Kont. Keşke firmalarında haberleri olsa da inceleme için ürünleri kulaklıktan anlamayan yanlış sitelere yollamasalar. Aynı şekilde mp3 çalarlar da.

Çevrimdışı noXious

• Administrator
  • noXious
    • Techno-Fi
« Yanıtla #16 : Ekim 11, 2008, 10:08:13 »
Herkes kendi işini yapsa sorun kalmıycak zaten. Donanim incelemesi yapan bir sitenin audio konusuna ne derece hakim olur zaten tartışma konusu.

Pentax K10D+Pentax 12-24mm f/4+Tamron 90mm SP MF f/2.5 Adaptall+Tamron SP 70-200 f/2.8+Sandisk 2Gb ExtremeIII+
Canon Ixus 800IS
Grado SR80

Çevrimdışı KontG

• Global Moderator
  • Mustafa
« Yanıtla #17 : Ekim 12, 2008, 12:28:52 »
Aslında bu konu hakkında biraz düşüneyim ben.. Ama benim tanıdığım firmalar genelde stüdyo ekipmanları ve enstruman satışları yapan yerler... Ama hiç olmazsa ses kartları, ses sistemleri ve kulaklıklar konusunda iletişim kurulabilir...
DAP : Creative Zen X-Fi 16 GB, iPod Touch 16 GB, Creative Zen Muvo2 4GB (Efsane)
Eski DAP'larım : Creative Zen Touch 40GB, Zen Vision:M 60 GB, Trekstor VibeZ 12GB
Kulaklık : Beyerdynamic)))) DT 880 (2005), Beyerdynamic)))) DT 231, PHILIPS SHP-805, V-Moda Vibe, Creative EP-830
Eski Portatif AmfiMeier Audio Corda Move,
Desktop Amfi : OCTAVART O1
Kablo : sKyLine 99.99% Pure Sound Cable, tech-link mini-to-RCA cable
Ses Sistemi : CREATIVE INSPIRE T6060
Ses Kartı : Creative X-Fi Extreme Music, E-MU 0404 USB
Mikrofon : Shure C606
İncelemelerim : BRAHMS - The Complete Symphonies, OCTAVART O1, Zen Vision:M 60 GB, Beyerdynamic)))) DT 880 (2005),Meier Audio Corda Move, Zen Vision:M 60 GB vs Trekstor Vibez 12 Gb, Creative X-Fi Extreme Music, Creative X-Fi Yazılımları, CREATIVE INSPIRE T6060, PHILIPS SHP-805, PHILIPS SBC HP460, John Williams, Star Wars - Episode 3 (Soundtrack)

Çevrimdışı voicecradle

• MP3
  • *
« Yanıtla #18 : Nisan 21, 2010, 07:06:54 »
 :coolsmiley: kabul edildiğim için sağolun ...
bende trabzonda okuyorum ...
dh'den ggl'dan siteyi buldum ...
trabzonda okuduğum için çok kötü olmasada ing. yetersiz ...head-fi'yı takip edemiyorum...
şu an ki kişisel ekipmanım apple ipd clsc 120gb ... ilk kulaklık anfi denemem fiio5 ve cx500...
not: tip1 diyabetim bazen şeker düşüklüğü ve aşırı yüksekliği nedeniyle kendiminde anlayamacağı şeyler yazabilirim ...
lütfen hemen silin ....  :c

hata :işte az önceki gibi yanlış yerde mesaj yazdım...
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2010, 07:09:21 Gönderen: voicecradle »

Çevrimdışı noXious

• Administrator
  • noXious
    • Techno-Fi
« Yanıtla #19 : Nisan 21, 2010, 13:54:22 »
Sorun değil voice müsterih ol, aramıza hoşgeldin ;)

Pentax K10D+Pentax 12-24mm f/4+Tamron 90mm SP MF f/2.5 Adaptall+Tamron SP 70-200 f/2.8+Sandisk 2Gb ExtremeIII+
Canon Ixus 800IS
Grado SR80

Çevrimdışı Be Creative

• Haber Editörü
  • Metin
« Yanıtla #20 : Nisan 21, 2010, 16:45:20 »
:coolsmiley: kabul edildiğim için sağolun ...
bende trabzonda okuyorum ...
dh'den ggl'dan siteyi buldum ...
trabzonda okuduğum için çok kötü olmasada ing. yetersiz ...head-fi'yı takip edemiyorum...
şu an ki kişisel ekipmanım apple ipd clsc 120gb ... ilk kulaklık anfi denemem fiio5 ve cx500...
not: tip1 diyabetim bazen şeker düşüklüğü ve aşırı yüksekliği nedeniyle kendiminde anlayamacağı şeyler yazabilirim ...
lütfen hemen silin ....  :c

hata :işte az önceki gibi yanlış yerde mesaj yazdım...

Hoşgeldin  :ok Bizim ortamın yanında head-fi halt etsin bu arada, biz de pek dikkate almıyoruz zaten çoğu zaman.
Kulaklıklar: AKG K601, beyerdynamic DT880 600Ω (AudioMinor kablo), Westone UM2, Etymotic ER4P-S, Sennheiser IE8
Kaynaklar: PS Audio - Digital Link III DAC, E-MU 0404 USB, Creative Sound Blaster Live 5.1 Platinum, Creative X-Fi Fatality
Amfiler: Octavart O1
Portatif: zune HD 32gb, Sony A818, Zen Vision:M 60GB
Dinlenen Müzikler: http://www.last.fm/user/Celticphile?setlang=en

Çevrimdışı leecH

• MP3
  • *
« Yanıtla #21 : Temmuz 21, 2010, 19:31:13 »
Konu 2008 yılına ait olmasına rağmen yazmak istedim çünkü böyle kaliteli forumlar kolay bulunmuyor, özellikle Türkiye'de. Her zaman ilk günkü gibi olmasını dilerim her ne kadar ilk günlerini bilmesemde techno-fi'ın, açılan konu ve görüşlerden herşey ortada.

Çevrimdışı Fakirçocuk

• MP3
  • *
  • Hüseyin
« Yanıtla #22 : Temmuz 21, 2010, 22:55:10 »
Konu 2008 yılına ait olmasına rağmen yazmak istedim çünkü böyle kaliteli forumlar kolay bulunmuyor, özellikle Türkiye'de. Her zaman ilk günkü gibi olmasını dilerim her ne kadar ilk günlerini bilmesemde techno-fi'ın, açılan konu ve görüşlerden herşey ortada.

bende sonradan katıldım ama ilk başlardada şimdiki abilerin çoğu vardı gene aynı saygı sevgi ortamında şimdi hem sistemler gelişti hem samimiyet