DAC'li versiyonu eskiden beri var, amfi olanı kaldırmışlar sanırım dediğiniz gibi. Amfi kısmında bir fark yok.
Eline sağlık Kont, gayet açıklayıcı ve net bir inceleme olmuş. Benim de bir Octavart kullanıcısı olarak ekleyebileceğim çok fazla bir şey yok. Elime ürün gümrükte bir sorun nedeniyle hayli geç gelmişti, o arada kendi sistemimde portatif bir amfi kullanırken Kont'un Octavart'ını dinlediğimde ilk anda farkı hissedip hayli sabırsızlanmıştım kendiminkini de almak için.
Octavart'ı desktop amplar ile kıyaslayacak kadar engin bir tecrübem falan yok, ama Octavart'ı bizim 120$a (190$ civarı iken çok kısa zamanlı bir indirim yapılması sonucu) almış olmamız müthiş bir avantajdı. Head-fi'de de herkesin saldırmasıyla stoklar tükenmişti o dönemde hemen. Yaklaşık 1 sene sonra da buradan bir arkadaşın verdiği linkle en azından DAClı versiyonun tekrar üretildiğini gördüm. Şiddetle tavsiye ediyorum. Muadili masaüstü amfilerini denemiş olmadığım için kefil olmam ama, head-fi'de her zaman fiyatının çok üstünde kalitesi olduğu söylenmiştir ve ben de böyle tahmin ediyorum.
Not: Forumda bunun sözünü de ilk soundchaser etmişti. Kendisine selam ederim.