Aslında benim dt231 maceram Philips SHP 805 sonrasında başladı.. Doğal olarak Philips'ten sonra yeni sulara yelken açmış olduğumdan çok memnundum... Yani hem kapalı olması hem de bas karakterli bir yapıya olması benim için iyi bir alternatif oldu. Amfiye ihtiyacı olmaması ve kolay taşınması da DT880'e bazı zamanlarda tercih sebebim olmadı değil.. Fiyatını tam hakeden bir kulaklık senin de dediğin gibi. İlk başlarda orta seviye diyordum ama aslında giriş seviyesi olduğunu tecrübe kazandıkça fark etmeye başladım. İlk zamanlardaki düşünce tarzımız ile şimdiki arasında çok fark var; yani ilk zamanlarda bir inceleme yapsaydım herhalde şimdi okuduğumda beğenmeyebilirdim

Ama bunun sebebi tamamen DT880 ve dengi kulaklıklara alışmamdandır... Konfor ve sahnesizlik en büyük sorunu; 1 saat içinde kulakları terletiyor ve fazla baskıdan baş ağrıtabiliyor. Ayrıntılar maalesef 880'in yanından bile geçmiyor... Ha yine de ben eğlenceli bir sesi olduğunu düşünüyorum. En azından bazı türlerde keyif aldırıyor.

HD555 için ise tam bir klasik müzik ustası olduğunu söylerim

Çok keyifli ama her ne kadar usta olsa da klasik müzik için olsa bile biraz bas ve tiz fena olmazdı.. Hiç bas yoktu yahu

Bu yüzden de her türe gitmiyor.. HD580 daha iyi tercih olur.. Tam klasik müzik ayarı yapılmış