iyi günlerde kullan erdinç kıyak bir inceleme olmuş 
ama pek tatmin etmedi beni anlattıkların...
flac desteklememesi,türkçe dil desteği olmaması,anladığım kadarıyla ses kalitesi olarak ta rakiplerinden çok öne çıkan bir özelliği yok.
sıradaki lutfen 
Ses kalitesi olarak rakiplerinden çok üstün bir cihaz. Türkçe dil desteği ebnim için zorunluluk değil, ben bu olaya sonynin terbiyesizliği olarak kızıyorum sadece. Bu aletin sesini sevmeyecek bir insan olabileceğini sanmıyorum. Flac olsa güzel tabi ama hangi alet flac destekliyor ki cowon dışında. Ya da 16 gb içinde flac anlamsız bence. Zaten kaliteli riplenmiş mp3ler ve iyi bir kulaklıkla zaten flacı aratmaz. Hele ki vasat kulaklıkla kullanacaksan, zaten flaca hiç gerke yok.
Bu cihazı alan sesi için alır zaten. Ben baştan beri ufacık ekranlarda vidyo yada web uygulamasını anlamsız bulmuşumdur. Dışarıda zaten nerede wifi bulacaksın, genel anlamda söylüyorum, yoksa illa wifi si olan yerlerde takılan kişilerde olabilir. Dışarıda net için en mantıklısı 3g li teldir ki zaten iphonu hiç bir cihaza değişmem bu konuda.
Bir kez daha söylüyorum, ses kalitesi üst düzey bir alet. Ve kaliteli ses nedir çok iyi bilirim. Bunca zamandan sonra artık kulağıma taktığımda, nedir ne değildir az çok anlıyorum.