Gönderen Konu: iriver SmartHD  (Okunma sayısı 284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Be Creative

• Haber Editörü
  • Metin
iriver SmartHD
« : Ocak 27, 2010, 15:02:18 »
Her sene CES'te tonla yeni modelini tanıtan iriver bu sene sönük geçen (konusunu bile açmaya ilk kez gerek duymadığımız) CES 2010'da pek tanıtım yapmayan firmalardan biriydi. Ancak iriver CES'ten birkaç hafta sonra SmartHD modelini açıkladı, ve touchscreen furyasına yeni bir üye katılmış oldu böylece.

Kapasite: 8, 16 GB ve SD kart desteği
Ekran: 3,5'' dokunmatik ekran, 16 milyon renk desteği
Ses:  MP3, WMA, OGG, FLAC, APE, WAV, AC3
Video: MKV, AVI, WMV, MP4, TP, MPG, ASF (maksimum çözünürlük: 1280 x 720P, 30fps)
Ek olarak Destekledikleri: txt, DOC, XLS, PPT, PDF, HWP, HTML, HTM, MHTML
Ekstralar: Flash 3.0, FM Tune/Recorder, Voice Recorder, Outlook Sync, Dictionary
WiFi ve bazı modellerde DMB
Pil Ömrü: 18 saat müzik, 6 saat video
Ölçüler ve Ağırlık: 108 × 62.1 × 12.7 mm, 120gram

Sonuç olarak, bol özellikli, format desteği üst düzeyde, iyi bir alternatif olabilir. Onun dışında, biraz fazla tombul (ve ağır) sanki.

http://product.iriver.co.kr/product/product_mp4_view.aspx?iCode=328147
Kulaklıklar: AKG K601, beyerdynamic DT880 600Ω (AudioMinor kablo), Westone UM2, Etymotic ER4P-S, Sennheiser IE8
Kaynaklar: PS Audio - Digital Link III DAC, E-MU 0404 USB, Creative Sound Blaster Live 5.1 Platinum, Creative X-Fi Fatality
Amfiler: Octavart O1
Portatif: zune HD 32gb, Sony A818, Zen Vision:M 60GB
Dinlenen Müzikler: http://www.last.fm/user/Celticphile?setlang=en

Çevrimdışı KontG

• Global Moderator
  • Mustafa
Ynt: iriver SmartHD
« Yanıtla #1 : Ocak 28, 2010, 13:28:27 »
Pil ömrü kötü ama özellikleri de bir o kadar zengin
DAP : Creative Zen X-Fi 16 GB, iPod Touch 16 GB, Creative Zen Muvo2 4GB (Efsane)
Eski DAP'larım : Creative Zen Touch 40GB, Zen Vision:M 60 GB, Trekstor VibeZ 12GB
Kulaklık : Beyerdynamic)))) DT 880 (2005), Beyerdynamic)))) DT 231, PHILIPS SHP-805, V-Moda Vibe, Creative EP-830
Eski Portatif AmfiMeier Audio Corda Move,
Desktop Amfi : OCTAVART O1
Kablo : sKyLine 99.99% Pure Sound Cable, tech-link mini-to-RCA cable
Ses Sistemi : CREATIVE INSPIRE T6060
Ses Kartı : Creative X-Fi Extreme Music, E-MU 0404 USB
Mikrofon : Shure C606
İncelemelerim : BRAHMS - The Complete Symphonies, OCTAVART O1, Zen Vision:M 60 GB, Beyerdynamic)))) DT 880 (2005),Meier Audio Corda Move, Zen Vision:M 60 GB vs Trekstor Vibez 12 Gb, Creative X-Fi Extreme Music, Creative X-Fi Yazılımları, CREATIVE INSPIRE T6060, PHILIPS SHP-805, PHILIPS SBC HP460, John Williams, Star Wars - Episode 3 (Soundtrack)

Çevrimdışı utuman

• MP3
  • *
  • Ahmet
« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 19:27:26 »
İriver eski pazar payını yitirmiş durumda ama özellikle Avustralya kıtasında önemli satış paylarına sahipler,ama işte her zaman bir eksiği oluyor ürünlerinin.Bu üründe de pil ömrü gerçekten düşük.

Ve de eklemek istiyorum;bizim forumda takip ederken yenilikleri gerçekten çok mutlu oluyorum,Be Creative gerçekten iyi iş başarıyorsun.Diğer forumda açılan konuların yüzde 99u apple ürünleri hakkında ve bu gerçekten sinir bozucu bir durum.Birşeyler yazıyorum sonra ceza almamak için siliyorum tekrardan.Objektif bir şekilde her yeni çıkan veya üretim aşamasında olan aletleri tanıtarak forumu zenginleştirdiğin için teşekkür ederim.

Çevrimdışı Be Creative

• Haber Editörü
  • Metin
« Yanıtla #3 : Ocak 28, 2010, 21:29:27 »
Ve de eklemek istiyorum;bizim forumda takip ederken yenilikleri gerçekten çok mutlu oluyorum,Be Creative gerçekten iyi iş başarıyorsun.Diğer forumda açılan konuların yüzde 99u apple ürünleri hakkında ve bu gerçekten sinir bozucu bir durum.Birşeyler yazıyorum sonra ceza almamak için siliyorum tekrardan.Objektif bir şekilde her yeni çıkan veya üretim aşamasında olan aletleri tanıtarak forumu zenginleştirdiğin için teşekkür ederim.

Rica ederim hocam, çok sağol iyi sözlerin için.  :wink Çıkan her modeli de konuşamıyoruz belki ama en azından 5-6 önemli firmanın çıkardığı, ya da bir şekilde sıradışı olan hemen her modelin bu forumda yer alması gerektiğini düşünüyorum. Tekrar sağol  :ok
Kulaklıklar: AKG K601, beyerdynamic DT880 600Ω (AudioMinor kablo), Westone UM2, Etymotic ER4P-S, Sennheiser IE8
Kaynaklar: PS Audio - Digital Link III DAC, E-MU 0404 USB, Creative Sound Blaster Live 5.1 Platinum, Creative X-Fi Fatality
Amfiler: Octavart O1
Portatif: zune HD 32gb, Sony A818, Zen Vision:M 60GB
Dinlenen Müzikler: http://www.last.fm/user/Celticphile?setlang=en

Çevrimdışı yilmaz196

• AAC
  • **
  • Erdinç
« Yanıtla #4 : Ocak 29, 2010, 04:07:10 »
 Haber için teşekkürler. Bunun gibi dolu alet var piyasada. Iriver iyice geriledi player alanında. Artık özüne dönüp, adam gibi bir hifi dap çıkarsa tekrar eski günlerine dönebilir.

Çevrimdışı noXious

• Administrator
  • noXious
    • Techno-Fi
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2010, 04:41:10 »
Pil ömrü ne Allah aşkına, komedi resmen..

Pentax K10D+Pentax 12-24mm f/4+Tamron 90mm SP MF f/2.5 Adaptall+Tamron SP 70-200 f/2.8+Sandisk 2Gb ExtremeIII+
Canon Ixus 800IS
Grado SR80