Ay yıldızlı bayrağımızı özgürce dalgalandıran, bu bayrağın altında özgürce yaşamamıza sebep olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş kahraman şehit ve gazilerimizden Allah razı olsun, mekanları cennet, ruhları şâd olsun. Zafer bayramımız kutlu olsun.
Mustafa Kemal Atatürk ve tüm Türk subayları sayesinde kazandığımız bu kutlu zafer Bayramı her Türkiye vatandaşı için kutlu olsun.
komando olmak onurumdur olur ya bir çatışmada ölürsem arkamdan yas tutmayın brakın,toprağımda rahat içinde yatayim bedenimden komandomu çıkarmayın onlar benim gururumdur botlarımı çıkarmayın onlar nice yollar aşacak şehit olursam sırat köprüsünden geçecek elimden tüfeğimi almayın o benim namusumdur ölünce mezarıma sembol olacak yaramın kanını silmeyin ahirette hesabı sorulacak gögsumden kör kurşunu çıkarmayın o benim madalyam olacak. zekeriya gülyaman bu siir ile paylastim ancak komando olan olmayan, tanima serefine ulastigim, taniyamadigim butun kahramanlarimizin gunu kutlu olsun.
Hristiyan arkadaşlarımızın noel bayramı kutlu olsun. Mutlu Noeller. Sesi kulağa aş edenlere selam olsun...
Mutlu noeller ama her yer kapalı yahu. Şaka bir yana, millet "merry christmas" ya da "happy christmas" demek yerine "politically correct" takılıp "happy holidays" falan diyo. Hoşuma gidiyo ne yalan söyleyeyim...