https://www.google.com.tr/#q=sennheiser+hd25+1-ii Nasıl değil anlayamadım? Tüm djler (nerdeyse) ve mixciler bu kulaklığı kullanıyor stüdyolarında :testere
Üstad pro700mk2 yi uzun zamandır kullanıyorum. Parasını hak eden bir kulaklık bence ama tizleri seni doyurmayabilir. Bass seviyorsan tercih et derim. X3 le beraber kullanınca kafamda titriyor kulaklık :yourock pro700mk2 den daha dengeli birşey arıyorsan m-50 deneyebilirsin. Ne yazık ki diğer kulaklıkları deneme imkanım olmadı onlar hakkında birşey söyleyemem. Sakın gidip de beats alma ama :testere :gulme
İlla DJ kulaklığı arıyorsan Sennheiser HD8DJ al. Ama diğer arkadaşlar gibi benim de tavsiyem müzik dinlemek için o kadar paraya oldukça iyi bir masaüstü kurabilirsin. Ses zevkine göre piyasadaki orta-üst seviye kulaklıklardan birini seç. Bir de DAC/Amp kombosu ya da ayrı DAC ve ayrı Amp alıp bağla. Daha ne olsun işte
Yok dinlemedim.Ama genel kanı öyle.Edition Palladium'u dinlemiştim. Bütün ürünleri için böyle söyleniyor genel olarak.O fiyata çok daha iyi seçenekler alınabilir diye düşünüyorum. Özellikle S-Logic olayını çok met ediyor Ultrasone.Bence sadece rahatsızlık veriyor,kulakları titretiyor o kadar.Pek marifetini göremedim. Ben uzun süre dinlemedim tabi orası ayrı.
Bence yanlış yönlendirme yapıyorsun. Çünkü kulağına güvendiğim bir insanda daha önce bunu met etmişti. En iyisi gidip dinlemeli insan. Gidelim bir gün.
Ne kadar iyi olsa da o paraya yapılacak hd650 sistemine yaklaşma ihtimaline pek imkan vermiyorum. Açık performansına yaklaşabilen kapalı tipte çok az kulaklık var.
Tamamdır. Zaten ben sırf bu kulaklık için demiyorum ki Tamay yanlış anlaşılmasın.Bütün Ultrasone modellerini diyorum.
Bende diyorum ki bunu diyebilmek için hepsini dinlemiş olmalısın. Haklıda olabilirsin dinleyip bakarız. Çünkü pro 900ün çok olumlu yorunları var markayı genellemek yanlış olur düşüncesindeyim. Bu arada gerçekten bu fiyata güzel bir hd600 setup kurulabilir.(hd600, gümüş kablo, bottlehead crack, hızlı ve yüksek çözünürlüklü bir lamba, matrix mini i pro olabilir mesela ) Fakat hız olarak yeterli olmayabilir düşüncesindeyim. Kapalı kulaklık olarak ise mr speakers alpha dog önerebilirim.
Ben hd600 ve hd650 için KESİNLİKLE lambalı amfi önermiyorum . Zaten sahip oldukları perde yorgana dönüşüyor . Ve hız bakımından yavaş olan lambalılarla birlikte çokta başarılı olmayan tizler çorba olabiliyor .Olabildiğine açık dac ve solid state amfilerle dengelenmeli bence . Benim hayatımda dinlediğim en karanlık kulaklıklar bu ikisi . Eğer lambalı amfi kullanılacaksa akg k701 i daha çok öneririm . Fiyatıda çok ucuz performansına göre .
Hangi lambalıları denediniz o kulaklıklarla acaba. Lambalı denince 50 liraya da var 50000 liraya da SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hd650 ye özel olarak hd650 ile beraber 10-15 tane ampli dinleme fırsatım olmadı tabi ki . Fakat bildiğiniz kulaklıkla dinleyince herhangi bir ürünü , başka bir kulaklıkta yaratacağı etkiyi anlamak zor değil .
Öyle diyorsanız öyledir ne diyeyim. Siz yine de bir dinleyip öyle yorumlayın bence. Sinerjinin nereden geleceği belli olmuyor her zaman SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok merak ettim tamay , kaç kere hd650 ile lambalı dinledin ? Ben en azından denemek amaçlı 1,2 kere dinledim aklımda birkaç birşey çizili . Dinlemeseydin yorum yapmazdım zaten . Söylediğimde de bi art niyet arama , dinlemeden önermek yasak ya ondan sordum .