Hayırlı olsun Mahir abi, sırf ortada ki tuşları işime geldiği için Dx50'den vazgeçmek istemiyordum. Dx90 biraz daha koyu ve biraz daha üst seviye dersen geçmeyi düşündüğüm bir çalar. Yorumlarını bekliyorum.
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Benim de merakla incelemesini beklediğim bir cihaz. Bakalım X5 ile bir karşılaştırma yapılırsa gerçekten harika olur
Teşekkürler beyler. Öğleden sonra ofise geceyim, yazarım bolca Evet Doğa. Yaklaşık 15 gün önce. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 24 Nisan 2014, İlk mesaj zamanı 24 Nisan 2014 --- Custom kablolu Sd3 ve Dx90la beraber resmen Samsun çıkarması yaşanacak. Bekle sen hele --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 24 Nisan 2014 --- Ben de kullanımı nedeniyle Dx'ten vazgeçemedim. Daha üst seviye o kesin ama koyulugu bilemedim. Ofiste daha detaylı yazacağım.
Affet beni! Dünya demem lazım doğa dedim Hoş doğa da iyi isimdi ya caktirma ;D HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Teşekkürler kardeşim. Daha iyisi sana nasip olsun. Sd3le birlikte olmadı henüz. Haftaya kavuşacak ona. Kablo işinden geri dönecek zira. HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Hâyırlı olsun. Uzun soluklu olması dileğiyle. Dün çıkan bir cihazı bugün bu forumda görmekte gerçekten hoş. Tapatalk
İlk izlenimler eklenmiştir. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 24 Nisan 2014, İlk mesaj zamanı 24 Nisan 2014 --- Teşekkürler ağabey. Maksat camiaya hizmet, bana keyif.