Zishan Z2 yi turkey post ile satan satıcı yok çok araştırdım ama yok maalesef, walnut v2s 2-3 satıcıda var turkey post ile gönderen.
zishan z2 walnut'tan daha iyi bir dapmış. mecbur z2 alacağız. ama nereden işte. bir 57 gün daha bekleyemem. hızlı bi yer olmalı illa ki vardır ben aramaya başlıyorum
https://goo.gl/JEzSr2 ben bu satıcıdan aldım singapure post ile yolladı bugün. Diğer satıcılar aliexpress standart shipping ile gönderiyor gibi görünüyor o da post malaysia ve çok uzun sürüyor diye bu satıcıyı tercih ettim.
burdan en az 1 ay sürer gibime geliyor. Ali Express Standart Shipping. 30-60 gün bekletir öldürür beni bu. başka bir yer lazım hocam edit: aşağıdaki linkte singapur post var. ama o da bir ay bekletir gibi.. napsak acaba https://tr.aliexpress.com/store/pro...32819349427.html?spm=2114.12010608.0.0.UdUzBU
Accessoryjack diye bir site var bi bak bana 1 hafta bile sürmedi göndermeleri kulaklogindan orda varmı bilemiyorum ilgileniyorlarda HTC 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ustad orda yok ki aradığım dap. turkey post bulamıyoruz. en iyisi daha iyi bisey alayım ben. en azından bulunabilir olsun
@zoso86 hocam 150 dolar civarında bir şey arıyorsanız lotoo paw pico araştırın isterseniz kıstas sadece ses kalitesi ise eğer.
Bulabilirseniz bir zahmet bana da haber verin Şu hayatta en nefret ettiğim şey kargo beklemek. Başka şehirden bir ürün satın aldığımda bile beklemesi öldürüyor beni.
auglamour rx-1 hızlı gelmiyor diye bi daha sipariş ettim. o kadar uyuzum beklemeye. refund attım birine bakalım.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00JRD13T8/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1504219915&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=sony extra bass Extra Bass extreme bass Phonak alternatif mee audio m6 pro iyi bir tercih olabilir.
3-4 sene kullanmayacaksanız sony xba h1 alabilirsiniz (piyasada bulmanız zor gibi) E5823 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda Türkiye içinden kulaklık alacağım. Birkaç model arasında kaldım: Soundmagic E10 Soundmagic E50 Sony MDR EX650AP Sennheiser cx3.0 Veya sizin önerebileceğiniz başka bir kulaklık... Çoğunlukla gitar ve synth kullanılan parçalar dinliyorum, house da dinliyorum fakat tropical&deep ağırlıklı olduğundan sürekli vuran sert basslara ihtiyacım yok. Zaten fiyat aralığında fazla da bir şey isteyemiyorum. Ders çalışırken vs. de kullanacağım için fazla sibilansı olmayan, çok yoğun basslarla beni yormayacak bir kulaklık tavsiye ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar Gerçekten son derece yüksek basslı kulaklık istiyorum. varmı tavsiyesi olan ep-630 / cks55x cks77 / vsonic (kablosu çıkan şeffaf olandan) Bunları kullandım bunları önermezseniz sevinirim.
Sony XB90EX forumda 2.elini satan bir arkadaş vardı sanırım bir kaç gün önce. Sıfır bulmak mümkün değil gibi.
Her kulaklığın kendi fiyatı var neticede hocam. 2.el diye 100 TL yada altına satılır diye bir durum yok. Forumda 2.el 2000 TL ye de kulaklık var
İyi akşamlar arkadaşlar, yakın zamanda farklı kulaklıklar için sormuştum, tercihlerimi yeniledim ve tekrar sormak istiyorum. Beyerdynamic Byron (Kablolu olanı) Ostry KC06 Sony MDR EX650AP Byron için forumda bilgi bulamadım, var mıdır kullanan aramızda? Çok güzel yorumlar okudum whathifi vs.de ama EX650'ye de kusursuz diyorlardı, forumda herkes sibilanstan, tizlerin parlaklığındna yakınmış. Foruma danışmadan almak istemedim. Melodic Death Metal'den Tropical House'a çoğu şeyi dinliyorum, ( Hip hop, Rap, EDM, R&B vs. dışında her şey diyelim). Artık biraz daha mid duymak istiyorum. Sizin tercihiniz ne olurdu?