Bu başlıkta 300TL ve üzeri fiyatta satılan kulakiçi kulaklıklar hakkında tavsiye verilecektir. Lütfen sorularınızı bu başlık altından sorup, konu kirliliğine sebebiyet vermeyiniz. Tavsiye isterken lütfen; - Bütçenizi, - Sıfır veya ikinci el tercihinizi, - Yurtiçi veya yurtdışı alım durumunuzu, - Ne tür müzikler dinlediğinizi, - Nasıl bir ses aradığınızı, - Ve diğer beklentilerinizi yazarsanız daha kısa sürede, daha doğru öneriler alabilirsiniz. İyi forumlar.
benim bütçem 400 tldir dinlediğim müzik türleri genelde pop,rock,r&b,hiphop,trance,dance müziklerdir tabiki arada soft, türk halk, tarzı müziklerdir asla heavy metal ve hard rock dinlemem yurdışından sıfır yurtiçinde 2.el veya sıfır alabilirim beklentilerim öncelik performans>ergonomi(konfor)>izolasyon şeklindedir sert ve derin basları severim ama midlerle tizleri yabana atıyorum anlamına gelmez bu bu kulaklık işinden pek anlamam playerım ipod touch 3.nesil 32gb ilk defa kulaklık alıcam diyebilirim ie8i ipodla uyumlu olduğu için dikkatimi çekti yanlız tr sıfır fiyarı 950-1050 tl arası tavsiyelerinizi bekliyorum
birde forumda gezerken şu linki gördüm http://www.head-fi.org/t/478568/mul...ared-ue-500-paradigm-shift-e3m-added-04-08-12 bence bu forumdada işi baya iyi bilen üstadlar var sizde bunun gibi bir tablo düzenleyebilirsiniz hem tr olur hem açıklamalı olursa çok iyi bir inceleme yapılmış olur çokta faydalı olur birde ben pek anlamam ama gerçekçi bir tablomudur acaba
@maestro_gfb Forum kuralları ; http://94.199.206.49/~olzcnzuq/forum/index.php?topic=1992.0 Kendinizi tanıtmanız için ; http://94.199.206.49/~olzcnzuq/forum/index.php?topic=5.0 Hoşgeldiniz .
O düzeyde bir kulaklıkla Touch biraz uyumsuz olur gibime geldi. Aradığınız kriterlere uygun kulaklık olarak benim de aklıma ilk İE8 geldi. 0 alınmaz zaten, arada uygun fiyatlı düşer buralara. Beklemem diyorsanız ebayın yolları gözüktü size
touch ileride değiştirebilirim herkes s flo2 yi övüyor ama önceliğim kulaklık. zaten ben tavsiyelerinizi bekliyorum illede kulaklığı burdan alıcam die bişey ne alcağıma karar veriyimde aleti buluruz bir şekilde başlıkta yazdığım gibi ilk kulaklığım olucak diyeblirim ve en iyi dinlediğim kulaklık olarak ep-630 dinlemişliğim var sadece
o konuda pek iyi olduğum söylenemez. ilkokulda bile türkçem 5 üzerinde en fazla 3'tü yanlış yazarsam affedin
En azından "die" değil "diye" olduğunu bildiğinizi umuyorum. Hadi bağlaç olan "de"ler neyse insanımızın %90'ı kullanamıyor zaten onu. Neyse kulaklık mevzusuna geleyim tekrar gerçekten İE8 size uygun bir kulaklık yurtdışından alma gibi bir imkanınız varsa hiç düşünmeyin derim.
peki anladım ben imla kurallarından bahsediyorusunuz zannettim bir arkadaşta sıfır 500 tlye ie8i var ie8 ile aralarında ne kadar fark var
i modeli mikrofonlu digeri normaldir baskada bir fark yok ama ie8 alicaksaniz kesinlikle denemeden almayin sahteleri oldukca yaygin bu aletin k
tavsiyeleriniz için çok sağolun arkadaşlar fakat tek bir ürün önerisi geldi başka iem önerisi yapabilcek arkadaşlar sizleri bekliyorum 2. el temiz yurtiçinden 400 tlye kadar limitim var.
Hür'de M-audio IE-40 vardı, yapısı ve sesi tripleFi10 a çok benzeyen bir kulaklık, kablosu daha kalitelidir. İsterseniz opeth_hür'e bir mesaj atıp sorun, satma ihtimali vardı onun, kutulu ve yeniydi.
Head fi da tamamen aynı kulaklık olduğu iddia ediliyor. Sadece farklı marka altında satıldığı söyleniyor.
Ben ikisinin seslerini farklı buldum. IE-40'ı daha elektronik müziğe yatkın olduğunu söyleyebilirim. Tf-10 a göre bassları biraz daha önde. Ancak genel ses karakteri olarak aynı tabiki.
ewet bugün hür arkadaşımızla buluşup ie-40 test ettim gelirken yanında monster tour da getirmişti benim sevdiğim tarza hiç yatkın değildi ie-40 ama monster tour beğendim çünkü bass'lı müzik dinlemey sevidğimden dolayı dinamik sürülü olması tercihimdir bu sebebten hala hangi kulaklığı alacağıma karar vermedim monster turbine tour dan iyimidir genelde okuduklarıma göre sm3-cks90-ie8-monster turbine veya cooper arasında bi seçim yapacağım galiba
arkdaşlar bass karakterli bi kulaklı arama çabalarım hala sürüyo sm3 çok pahalı geldi onu eledim ie8,cks90,radius w2,fx700 arasında karşılaştırma yapıp bana tavsiye verecek bi arkadaş umarım çıkar k
Halil bey orjinalliğinden emin olduğunuz ie8 öneririm size ya da daha uygun fiyatlı olsun derseniz cks90 ( bazı arkadaşlar 150tl'ye satabiliyorlar sıfırını ) Sm3'ü unutun sizin aradığınız tarzda bir kulaklık değil.Bol şans