Herkese Merhabalar, Uzun zamandır sponsor forumumuzda bir paylaşımımız olmamıştı. Güzel haberler vermek istedim. Uzun çalışmalar sonucu AudioMinor ürünlerinden çokça söz ettiren Lotoo ve QLS markalarının Türkiye dağıtıcısı oldu. Lotoo ve QLS marka ürünleri yurtdışından alacağınız fiyatların aynısına hatta daha altına, shipping vb. masraf olmadan Türkiye içinden edinebileceksiniz. Lotoo Paw Gold ve Qls QA360 20 Ocak tarihi itibariyle Türkiye içi teslime hazır olacak ilk ürünler olacak. Fiyat listesini aşağıda bulabilirsiniz. Bu güzel haber vesilesiyle 20 Ocak tarihine kadar ön sipariş olarak QLS QA360 sipariş verecek kullanıcılar için fiyat 500 USD! Evet Türkiye içinden QLS'in kendi fiyatlarından daha ucuza alma şansınız olacak. 20 Ocak'a kadar QLS QA360 önsiparişi geçerli olacak. 20 Ocak itibariyle, yine aşağıdaki fiyat listesi geçerli. Lotoo Paw Gold düşünenler olursa 20 Ocak'a kadar onun için de ufak bir ön sipariş kampanyası mevcut. PM ile öğrenebilirsiniz. Herkese teşekkürler. FİYAT LİSTESİ: -QLS HI-FI: 1- QLS QA360: 530 USD 2- QLS QA660 Transport: 500 USD 3- QLS QA860: 990 USD 4- QA350 MOD V2: 255 USD -LOTOO: 1- Lotoo Paw Gold: 2100 USD Saygılar, Sevgiler
E kismen bana da ama olsun, bu guzel cihazlar ulkemizde de yayilsin. Hayirli olsun efenim. LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrikler Boğaç Bey.Forumdan bu modelleri almayı düşünenler için çok iyi bir haber.Hayırlara vesile olması dileğiyle...
Komisyon farkiyla tl kuru uzerinden sanalpazar satislari mumkun. Audiominor.com ebay store a yonluydu. Ebay yonlendirmeleri kapttigi icin acilmiyor. Yeni web sitesi yolda. Bilgi verecegim. Tesekkurler
Boğaç tüm hi-fi aleminin dağıtıcılığını alsa da herşeyi ucuz alsak. Hayırlı olsun. Çok iyi gider umarım herşey.
Bogaç Bey çok güzel bir haber bu, emeginize saglik, bizlere bu cihazlari daha erisilebilir yaptiginiz icin size minnettariz
Tebrikler! Gerçekten güzel bir hamle olmuş. Ben de dx90 sonrası hala dap bulamamış biri olarak 360'a oldukça yakınım.
Her zaman ki gibi, fiyatlandırmaya bakınca zaten insan, önceliğin ticaret yapmaktan ziyade bu hobiye hizmet olduğunu hemen anlıyor. Hayırlı olsun. Sesi kulağa aş edenlere selam olsun...
Boğaç Bey tebrikler, bu hobiyle ilgilenenler için çok güzel bir haber. Üst sınıfa geçmek isteyenler için büyük bir nimet olacak bence Ayrıca hem forum hem de Türkiye için güzel bir gelişme.
Boğaç Bey tebrikler... Başarıyla sürdürmeniz dileklerimle. Çünkü Türkiye'nin böyle hamlelere ihtiyacı var
Super haberler cok sevindim valla. Ilerde Paw Gold dusunuyordum bu sekilde hic ugrasmadan alinabilir.
Tebrik ederim gerçekten önemli bir hamle, çeşitliliğin artması önemli belki bir gün bizim ülkemizde de bu alanda çalışmalar sıklaşır çin de olduğu gibi