Katiliyorum, almak istedigimiz her seyi bin takla atarak yurtdisindan getirme zahmetinden kurtarir bizi. Kesinlikle bu tur calismalarin artmasi lazim.
Boğaç Bey tebrik ederim. Bence çok ciddi bir işe imza atmışsınız. Bir çok kullanıcıyı gümrük telaşından,korkusundan ve 3-4 haftalık bekleme sürelerinden kurtardınız. Hemde yurt dışı ile aynı fiyatları sunarak. Tekrar tebrikler, teşekkürler.
özellikle yurtdışı ile aynı fiyatlara olması çok büyük avantaj. Hem distribütör firma için yararlı hem de son kullanıcı için. Fiio, ibasso gibi markalar da bu avantajla gelse yıkılır buralar
Günün en güzel haberlerinden. Hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle Boğaç Bey, başarılarınızın devamını dilerim.
Bravo Boğaç! DefinitioN a katılıyorum, AudioMinor için dönüm noktası olacak bir ana şahit oluyoruz bence. Güzel çalışmalarının devamı ve nice başarılarını görmek dileğiyle...
Lotoo'nun yeni muzik calari gelecek mi buraya PAW Gold'un kardesi PAW 5000 idi yanilmiyorsam ismi. Head-fi'da 350 dolar civari bir fiyat duydum, USB3 ve balanced kulaklik cikisi destekliyor elf gozlerim yanlis gormediyse. Cok buyuk bir urun olabilir, X5i, DX90i falan gecebilir. PAW Gold dinledigim en iyi muzik calardi o yuzden Lotoo'ya guvenim cok.
Uzakdogu ekipmanlar basligina yazmistim, asil basliga yazmayi unutmusum Hocam Paw 5000 ile ilgili yeni bilgileri paylaşayım. Ürün tahmin ettiğim gibi prototip. 2-3 ay içinde final versiyonunu elde edip, 4-6 ay arasında üretime geçmeyi düşünüyorlar. Ürünün özelliklerine gelirsek, Paw Gold'tan ses componentleri açısından tamamen farklı bir dizayna sahipmiş. Paw gold'un bazı kullanıcı dostu özellikleri bunda da mevcut olacakmış: DSD desteği, USB 3.0, ATE & PM ekolayzır.. Buna ek olarak balanced kulaklık çıkışı ve bluetooth çıkışı mevcut. Daha hafif ve ince bir kasaya sahip. Tahmin etmesi zor olmadığı gibi malzeme kalitesi de farklı olacak. Aldığım bilgilere göre ses olarak Paw Gold'tan fersah fersah uzakta olacak bir ürün samimiyetle söylemek gerekirse; fakat fiyatı da bu yönde. 350-500 USD arası bir satış fiyatı düşünülüyor. Ürünün özellikle CES'te fiyatıyla ilgi çektiğini söylüyorlar; fakat üretim aşamasında olmayan, henüz prototip olan bir cihazın satışı hakkında şimdiden bir şeyler söylemek için çok erken. Tabiri caizse kulağımıza yatan bir cihaz olursa, iddialı f/p fiyatıyla zaten dünyada çoğu ülkeden önce ilk olarak sizler edinme şansı yakalayacaksınız. Garantisini veriyorum
Hocam zaten 2000 dolar nere 400 dolar nere, bir zahmet Gold kadar iyi olmasin. F/P canavari olursa ve ses karakteri hosuma giderse almayi dusunuyorum. Balanced cikisi bile yeterli sebep benim icin. Gold her anlamda buyulemisti beni; sesi olsun, software i olsun, uretim kalitesi olsun. Ayni kaliteyi beklemek zaten garip olur ama Lotoo kalkip Gold gibi bir kral urettikten sonra bunu bastan savma yapmaz bence.
Aslında Fiio X3'tekinin gelişmiş versiyonu. Hardware Eq diyebilirim abi. Tanımlı olanların dışında, kendin de çok gelişmiş seçeneklerle, doğrudan dac çipi üzerinden müdahil olabiliyorsun olaya. Paynır teyp stayla da denebilir tabi bir yandan
Uuuu nays! X3 ün en sevdiğim özelliğiydi... Sen bu cihazdan kap prototip filan dinleme, ben onu perakende moda sokarım