Araç benden olsun gidiş-dönüş yakıt masrafları benle birlikte gelecek 3 kişi arasında ayarlanırsa bi konya yapabiliriz
Hemen hemen her ay buralara geliyorum. Bu hafta olmasa da gelecek ay uğramaya çalışırım. Yakında Türkiye'deki tüm buluşmalara katılırım
Tamamdır hocam. Ben de işlerimi bitireyim de o zaman İstanbul buluşmasına gitmeden Konya'ya uğramış olayım inşallah görüşürüz. @furkan kocyigit hocam size de gelecek ay uğrayacağım inşallah. İstanbul'dan çok buralarda yaşıyorum artık @xxyx hocam seninle de İstanbul buluşmasından 1 hafta sonra Sivas buluşması yapalım Başlığı da buluşmaya çevirdim, affola @Mustafa ALKAN hocam, kusura bakmayın Saygılar efendim, iyi forumlar...
Güzel ortam valla. Bende arkadaşıma tidal üyelik yaptım giriş seviye bi iem aldırmaya çalıştım. İphone kulaklığından iyi mi dedi bana. Kıtmetini bilin.
@DrWhite Mustafa'nın mağarasına girdik.Çıkmak istemedik açıkcası. Konya misafirperverliği için Mustafa ve Yavuz'a teşekkür ediyorum. SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tabiki ne zaman dersen Furkan hocam beklerim her zaman istanbul buluşmasına katılamadım mini sivas buluşması yaparız edit:forumla ilgili sorun yaşıyordum bu cevabı yazmak işin 2 gündür uğraşıyorum sonunda ben galip geldim
Her yeri gezdim bir türlü memlekete gidemedim İple çekiyorum, yakında gittiğim her şehirde mini buluşma yaparak Türkiye turu yapacağım