Ocharaku'yu çok kimse bilmez. Benim istediğim modeli 200 adet limitli üretim. Almak için baya araştırmıştım ama çok daha uzun zamandır heves ettiğim Violectriclere yatırdım parayı. Sahnesi en geniş kulaklıklardan biri deniliyor. Benim amacım tralucent, ocharaku, ie800, fit ear334'ü aynı anda elimizde toplayabilmekti ama Hasan'ın da parasını Violara harcayınca bir süre rafa kalktı plan ;D Niyazi'ye de K3003 aldıracaktım ama oda harcadı parayı... Bizim yanımızda kağıt kalemle not alıyor hangi modeller varmış diye ;D
Çok çabuk gelmiş, iyi oldu çok güzel oldu GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
[quote author=George Szell link=topic=25.msg98844#msg98844 date=1371929686] Geceden gündüze değil de, bugunden yarına değil de, çok acil olarak değil de, çabuk çabuk. [/quote] Yahu 1 hafta olmadı işte ;D GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Wav player SD kartı takıp dinliyorsun.Bir sürü ıvır zıvır çıkışı var ve sesi oldukça iyi diye yorumlar okumuştum. http://www.headfonia.com/qes-qa350-player/
Tahsin'in dediği gibi müzik çalar olarak kullanılabiliyor. Sadece WAV çalıyor. SD kart üzerinden. Kendi dahili amfisi hiç fena değil gibi. Optik ve coax çıkışlar sayesinde DAC'lara bağlanabiliyor. Line out'u var vs vs. Benim alma sebebim de optik ve coax çıkışlar. Sabit kaynak meselesi olsun istedim kendi açımdan. Headfonia'daki bizim forumda ikinci el satılanın incelemesi. Benimki daha iyi olduğu söylenen Mod V2+ isimli ikinci versiyonu.
Hayır tabi ki benimki daha iyi :evl Şaka bir yana, eğer karşılaştırma yapmak isterseniz (vaktiniz varsa), V1 i gönderebilirim, Hasan Bey. Forumda da V1 vs V2 karşılaştırması olur. Bu arada hayırlı olsun, keyifli dinletiler.
Teşekkür ederim. Zaten sizin ilanınız QLS'yi benim kafama soktu. Ama sizinkini alsam da, dayanamayıp yeni versiyonunu da alacaktım. O yüzden direk sıfır aldım. Karşılaştırmak isterim, herkes için faydalı olur. Ama öncelikle bi burn-in yapayım, sonra sizinle iletişime geçerim
Teşekkür ederim. Hatta ilk versiyonu uzun süredir kullanıyorsanız, ben de gönderebilirim. Konuşuruz k
Yok Burak benim elimden gelmez öyle işler. Yağız'ın işçiliği o, buradan Yağız'a tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Tralucent'i de ekleyeyim, tam olsun.