Hocam Hd650 'yi hangi ekipman ile kullandıgınızı ve x2 ile farkları buraya yazarsanız çok sevinirim; http://www.techno-fi.net/forum/konu/philipsten-yeni-kulaklık-fidelio-x2.8412/ Bir de mesajınızı bozdum yanlışlıkla,onu da düzeltiverirseniz
Elinizde sapıkça hassas iemler varsa iematch modunda denemenizi de izlenimlerinize eklerseniz memnun olurum. X5 konusunu daha fazla sabote etmeden susayım.
Yok yok yöneticimiz iyidir. Bu olsa olsa forum üyelerinin kendini geliştirmesi için kasıtlı yapılmış uygulamalardır.k
Çok çok çok sevindim bu habere. Gaza gelip önsipariş bile verebilirim çünkü şu an x5 kullanıyorum ve malzeme kalitesi,tasarımı,pil ömrü, ve daha önemlisi ses karakteri, notaları inceden böyle hassas bir şekilde net, geniş sahneli yormadan enstrümanları tane tane seçtirip keyif veren müzikal bir sunumla vermesi açıkcası önceden kullandığım dap lardan daha çok keyif verdi bana. Şimdi bu haber ilaç gibi geldi. Hifiman Re600 Sennheisser urbanite xl Moxpad x3 Mh650c ile kullanıp yorumları aktarabilirim. Ankaradayım bildiğiniz üzere
Listeye girmek isterim. Eğer olursa en son bana gelsin. Veya haziranın 20'sinden sonra. Manisa-Turgutlu da yaşıyorum. Kulaklık olarak Sony mdr-v55 var. Kaynak: Müzik kaynağı ise tüm formatlarda müzik bulurum. Orası sıkıntı değil.
Tekrar merhabalar. Milli Piyango idaresinin desteğiyle ilk 10 kişilik listemiz hazır. Keşke talep eden herkese gönderme imkanımız olsa ama olmuyor maalesef. Talep etmedikleri halde zorla listeye soktuğum @compicat , @MikePortnoy ve @MTRMSK 'ya da beni kırmayıp ürünü kabul ettikleri için ayrıca teşekkür ederim. Herkes bir önceki arkadaşa adres/telefon bilgilerini iletsin lütfen. Tebrikler ve teşekkürler şimdiden. 1- @compicat Dalaman/Muğla 2- @MikePortnoy / Eskişehir 3- @ardacumhur / Eskişehir 4- @Tuncay_D / Bursa 5- @leylines / İstanbul 6- @Muzikadamı / İstanbul 7- @oguzhan / Trabzon 8- @sametcalik24 / Erzincan 9- @Priest / Ankara 10-@MTRMSK / Ankara
Listede Erzincan'ı görmek hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim Bu tip organizasyonlar gerçekten önemli ve bu forum Türkiye'deki büyük bi boşluğu dolduruyo bence, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum
Şimdi buldum başka türlüsünü arıyorum gibi olmasın ama bu tarz organizasyonlarda ilerde kulaklıklar da olabilir mi? Bu organizasyon için de teşekkür ediyorum
Yarın Dalaman'a doğru yolculuk başlıyor. Orada kargonun 2 gün sürme ihtimaline karşın tarih belirtmedim.