Cihazla ilgili yorum yapmayacağım dedim ama bu pek göreceli olmadığı için cevaplayayım. x5'den pekte farklı değil yani birinin süremediğini diğeri de süremez. Hangisi güçlü derseniz de X5ii derim. Hm901 kullanan adamın fiio'ya tapması lazım ama neyse )
Anladım. Bu durumda ben eski X3 ve X5 den güçsüz gibi anlıyorum, doğru mudur? X5 de high gain sadece HE400 ile kullanıyordum çünkü. Anladım valla anladım.
Cihaz teslim alınmıştır :cheesy: @MikePortnoy 'a buluşma için teşekkür ederim turun çok uzamaması için bu akşamı 1.günüm olarak sayacağım ve Cuma günü @Tuncay_D arkadaşımıza kargolayacağım. Kendisinin adres bilgileri mevcuttur.
Arkadaşlar cihazın kozmetiğine de dikkat edin lütfen. Çizenden alırım parasını baştan söyleyeyim ) Sent from my iPhone using Tapatalk
Cümleyi yarım yamalak kurmuşum yine ) Cihazın kozmetik durumuna dikkat edin derken çizmeyin dikkat edin demek istemedim. Ürünü kargodan aldığınızda ve kargoya verdiğinizde kontrol edin buradan yazın demek istedim )
İnfiale yol açmamak için uzatmayayım. Bir abimize önümüzdeki ay gelecek ürün ve bir terslik olmazsa foruma katkı sunan 5 üyeye göndereceğim ürünü. Yalnız kesin gelecek diye bir şey yok fazla heveslenmeyin derim.
Sana ak380 falan yok. Ak'yi satıp Lotoo'ya gittin sen, senin yüzünden koalisyona kaldık dinlemek için.