İnceleme için teşekkürler eline sağlık. Bu kulaklığı bende düşünüyorum ama hala kulağıma uymayacak korkusuyla yaklaşamıyorum :-\
Teşekkürler Beyler ve Özgür ağabey @desilver: Mujde, artık S modelleri çıkıyor veya çıktı. Onların kasası daha küçük! HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Eyvalla , Tabii, şu elimde gördüğünüz evladiyelik kulaklık biraz pahalı olmakla beraber her türlü müzikal ihtiyacınıza iyi gidecektir! Gereken yerlerde de efsane bası ile hayat kurtaracaktır :naughty
Forumda böyle saklı kulaklıkları görmek ve incelemelerini okumak ayrı bir tat. Eline sağlık. Tapatalk
Çok güzel inceleme olmuş, eline kulağına sağlık. Alo'nun sitesinde görüp ne zamandır merak ediyordum, iyi geldi kaşıntıya
Teşekkürler beyler Ben de aynı meraktan aldım. İyi ki almışım da. Bir daha olsa yine alırım (hele ortofon uçları ve Custom kablosundan sonra) HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Eyvalla Ben de çok merak edip almıştım zaten. Neyse ki iyi oldu da camia iyi bir kulaklik daha kazandı. HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi