Uygulanayı indirdim. Çok teşekkürler. Peki bu adaptörü sadece yurtdışından mı getirebiliriz? Yurt içi yok mudur satan? Ben mi bulamıyorum.
Yurtiçi görmedim ben hiç. Elinde fazla olan, kullanmayan veya işine yaramayan birilerinden 2. el de bulabilirsiniz belki. Belki de hiç ihtiyacınız yok, sadece AUX modunu tetikleyecek 3.5mm to 3.5mm bir adaptöre ihtiyacınız var, onu bulursunuz yurt içinde. Belki ona bile ihtiyacınız yok kulaklığınıza göre, biraz daha araştırın almadan.
önemli olan yüksek empedans modunu aktifleyip kullanmak değil mi? adaptör yetmiyor mu? bir de neden ekstra ara kablo kullanmak gerekiyor? telefon elime dün geçti acemiyim biraz
Empedans modunu aktif edip ,adaptörü çekip kulaklığı takıyoruz. Yüksek empedans aktif olduğu için kulaklığı çok daha güçlü bir şekilde sürüyor. Adaptör takılı olursa ses şiddeti yetersiz gelebilir.
anladım hocam o zaman adaptörü sadece aktifleme için kullanıyoruz. daha sonra normal şekilde kulaklığımızı taksak da açık kalıyor yüksek empedans modu, doğru muyum?
Her dinlemede. 50 ohm üstü kulaklığınız yoksa biraz uğraştırıyor. LG-H930 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evde stereo amfiye bağlıyorum ,araçtada sisteme bağlıyorum ama sonrasında kulaklık hiç takmadım denemek lazım.teşekkürler.
merhabalar, ben de ara kablo arıyorum, önerebileceğiniz bir model var mıdır ya da Boğaç beyle nasıl iletişime geçebilirim?
https://m.n11.com/stereo-kulaklik-coklayici-ses-ayarli-35-mm-2-li-coklama-splitter-P298891683 alın bunu rahatlıkla işinizi görüyor zaten ben aldım çok menmunum
Cevap biraz geç oldu kusura bakma hocam. Rootu yaptım. Bir süre kullandım. Şu high impedance numarasını da denedim. Hi-Fi status, High Impedance olarak göstermiyor ama high impedance gibi ses yükseliyor. High Impedance değerlerini normal değerler ile değiştirmişler yani. Bunun dışında titanium backup ile telefondan default uygulamaları falan da kaldıramadım rootlu olduğu halde hata falan verdi. Baktığın zaman rootsuz telefon ile çok farkları kalmıyor durum öyle olunca. Günün sonunda içime sinmediğinden unroot yaptım şuan eski haline döndürdüm telefonu. Güncelleme tamamen kesildiği zaman belki custom rom ile denerim artık. Bu arada ibasso it01 ile high impedance kullanmak gerçekten mantıklı mı? Hassas kulaklık düşük ohm. Yüksek güç vermek biraz saçma olmazmı?
Hocam tavsiyem cihazı çok fazla, kurcalamamak inanın çok fark olmayacaktır.. Çektiğiniz çilede cabası.. Şişme programlarını fabrika sürümlerinde getirip içini temizlerseniz performanslı bir kullanım elde edersiniz.. Amacınız müzik telefonu ise.. Deezer premium, POWERAMP pro, player pro, Spotify gibi yazılımları kurarak iyi işinizi Görebilirsiniz. SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Harmonik bozulma ve istenilen güçle ilgili bilgi verebilir misiniz? Güç denilen şey ohm değil mi? İki kulaklığım var özellikleri şöyle: HTC MAX 310 • 13 mm tek dinamik sürücü • 10 - 40.000 Hz frekans aralığı • 106 dB/mW • 35Ω • 100 mW maksimum güç girişi Denon AH-C821 • 11.5 mm çift dinamik sürücü (her sürücü ayrı kabloda geliyor) • 4 - 40.000 Hz frekans aralığı • 110 dB/mW • 46Ω • 250 mW maksimum güç girişi Şöyle bir şey oluyor. Son sese aldığımda HTC’de distorsiyon oluyor. Ama Denon’da böyle şey olmuyor. Bunun sebebi nedir? Omaj ile mi ilgili güç girişiyle mi?