Tüm ses aşıklarına hayırlı geceler dilerim. (Aslında günaydın da diyebilirdim :b :cheesy [size=8pt]Mini Not: Belirli zamanlarda da iyi geceler dileklerimnen karşınızda olurum.[/size] :angel:
Ayhan konu başlığını değiştirdim ama zaten aklımda böyle bir başlık vardı. Bu başlıkta sürekli olarak sohbet, muhabbet, geyik, takılma vs. olsun. Chat gibi kullanalım
Böyle bir başlığa hakikaten gerek vardı. Kulaklık ilanlarında bile sohbet edebiliyorduk ürünle ilgimiz olmamasına rağmen ;D
Arkadaşlar herkese selamlar öncelikle, sanırım burada yazsam yanlış olmaz. Sony MDR-EX1000 almak istiyorum ancak ürünü satan yerler ya TR'ye gönderimde bulunmuyor ya da Paypal'in TR'den açılmış hesaplarından ödeme kabul etmiyorlar. Yurt dışı alışveriş yapan arkadaşlardan özellikle de Ankara'da olanlardan yardım eden olursa çok sevinirim. Böylece para ve ürün alışverişini elden yapma imkanımız olur. Yardımlarınızı bekliyorum...
Gelince sendeki şu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bower&Wilkins idi galiba. EX1000 alıncaya kadar onu kullanayım sonra satarım. Tam HM801 aldım bir gün öncesinde IE8'i sattım(niye sattıysam artık)
güle güle kullan gözüm, ilanı verip taleplerde alındıktan sonra geri dönüş yolu da kapanmış oldu. Şu istediğim kulaklığı alabilirsem artık al-sat olayı benim için uzunca bir süre rafa kalkar...
İnş alırsın hocam ayrıca haklıymışsın ie8'i tf10 a tercih ediyorum şu an heavy metal'de bile.ya tf10'u gözümde çok büyütmüşüm ya da ie8 'den beklentimi düşük tutmuşum bilmiyorumtabi arada daglar kadar fark yok.
Al sat gercekten sıkıcı bir durum ama kullanmadan da iyi kötü anlaşılmıyor bu iş maalesef.ipod'a alıcı çıktı yarın satılırsa ilk isim dap hifiman 602 bulamam herhalde techlast'la devam edeceğim gibi görünüyor.