Ben aylardır vpnsiz kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım ama garip problemler yaşayanlar oluyor. Mesela bazı parçaları vpnsiz dinleyemeyen arkadaşlarım da oldu ben de hiçbir problem çıkmadı.
Evet biraz deneysel yaşayarak öğreniyoruz. Fakat bunu deneyimlerken boş yere ban yememek için önlem alıyorum sadece
VPN adını da rica etsek ben gerçi sadece üyelik açarken orta kalite bir vpn ile bağlandım ondan sonrasında hiç bağlanmadım sorun da yaşamadım.
Tamam hocam hallettim ben de. Ben pro versiyonu 3-4 sene önce almıştım ama bir süredir kullanmıyordum. Kullandığım gmail hesabımla almamışım galiba, yeniden kurmak için kaldırınca yeniden ödeme istedi tekrar aldım artık. Ondan oldu muhtemelen.
kötü olmuş hocam eski mail adresinizin olabilecek tüm kombinasyonlarını deneseydiniz belki tutardı bir şekilde can sağlığı yapacak birşey yok Edit: Bunun da fiyatı fırlamış gitmiş..zamanında 9 liraya aldığımı bilirim..yanılmıyorsam 5 sene önce idi, kampanya da vardı. google play bakiyesi ile 9 liraya gelmişti..ey gidi..
Başka bir maille almış olabilirim hatırlamıyorum. Evet ben de çok uyguna almıştım. Bilgisayardan harici DAC a Deezer üzerinden yaptığım aktarıma göre daha temiz bir ses alıyorum UAPP (Bit perfect) > Tidal şeklinde.
Bende genelde bu uygulamayı kullanıyorum kendi uygulamasına nazaran. Ses iletimi ve detayı daha başarılı.
Geçenlerde bir arkadaş arjantin vpn önerisi istemişti. Şimdi zamanım varken bakındım ücretsiz olarak urban vpn var. Pcde chrome eklentisi olarak yükleyebiliyorsunuz. Bununla kayıt olabilirsiniz.
VPN olarak Surfshark kullanıyorum. Ücretli bir VPN(bu forumdan arkadaşlarla ortak aldık) fakat sorunsuzluğu ve hızı kısmaması ile çok memnunum.
Arkadaşlar merhaba. Tidal Arjantin aile grubu kuran olursa lütfen bana haber verebilir mi? 8 farklı visa kartı ile denedim ama bir türlü üyelik alamadım. Eğer başaran birisi olursa aile üyeliğine bende talibim.
Forum vasıtasıyla aldığımız (yanıldığımız) aile üyeliğinin iptalinden sonra "Yükselt" seçeneğiyle aile üyeliği oluşturdum. Yıllık maliyeti kişi başına 60 lira. Düşünürseniz sizi de ekleyebilirim.
Arkadaşlar, forumdan bir arkadaşımız daha talip olmuştu. Farklı ülkelerden olduğumuz için onu ekleyemedim. Sanırım ben vpn ile Arjantin üzerinden email almıştım, o yüzden olmamış olabilir. Konuyu çözelim, buradan bilgi veririm..
benim mail tr üzerinden alındı ama hesabı ilk defa bu mail ile kullanıyorum arjantin hesabı mevcut. dönüş yaparsınız o zaman
@Atoshi, @Makale_Helvetia Konuyu çözdük, size özelden yazıyorum.. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 28 Şubat 2022 --- Aile üyeliğinde bir kişilik yer kaldı arkadaşlar, bilginize.. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 1 Mart 2022 --- Son kontenjan da doldu arkadaşlar..
@fortress34 ün yoğun çabaları ile aile üyeliğini aldık sonunda. Sizlerin huzurunda da kendisine bir daha teşekkür ediyorum. Önceden açılmış Tidal hesaplarına aile üyeliği tanımlamıyor sistem. Arjantin vpn üzerinden oluşturulan hesap açılmamış bir Outlook adresine aile üyeliği daveti gönderdikten sonra işlem tamamlanıyor. Yani bir ara Arjantin'e git gel yapmayı düşündük o derece sorun çözüldü en nihayetinde. Herkese keyifli dinlemeler tekrar