Rahatsız edici derecede karşılıklı saygı söz konusu. Lütfen sevginin tadını kaçırmayalım. Öpüyorum herkesi.
Berhudar ol! @zxc Sizde ne göz varmış arkadaş. Dağlara taşlara. Başlığın tepesinden aşağı kurşun döktürmek lazım bu nazarı kırmak için. Dakka bir gol bir. @artears yazdığım mesajı beğenmekten vaz geçmiş. Sesi kulağa aş edenlere selam olsun...
Bende hala beğeniyorum diye gözüküyor, vazgeçmedim yaw... enteresan... Sent from my fridge using Tapatalk
Dün bana da oldu benzer bir şey. Mobilde beğendiğim bir mesaj beğenmedim olarak göründü, bir kaç kez butona basıp algılamayınca da sanki beğendim, beğenmedim, beğendim... gibi oldu. Bilgisayara geçince baktım ki yine beğenememişim.
Adminler aramızı mı bozmaya çalışıyorlar acaba? Yoksa @zxc gizli admin mi? Hmm... Sent from my fridge using Tapatalk
Şark kafasıyla masumane Nazar dedim ama yazdıklarınızı okuduktan sonra, garp kafasıyla düşününce ; burnuma fisint kokuları gelmeye başladı . Wikileaks belgelerinde kod @zxc taraması yapmak lazım. Sesi kulağa aş edenlere selam olsun...
Tapatalk üzerinde kaç kişi beğenirse beğensin, hep 5 yazıyor ve son 5 kişi görünüyor garip bir şekilde... Sorun @zxc değil, tamam o zaman... Yani tabii @zxc Tapatalk kodcularından biri değilse... Sent from my fridge using Tapatalk
Mahalle kavgasindan zevk almakla birlikte cikmasi icin caba gosterir miyim? Zannetmemekle birlikte, olur da bir basligin gerginlik katsayisi sonsuza yaklasir ve ortam gık desen kan cikacak hale gelirse, o anda birden bire bir hıçkırık tutmaz beni garantisi de veremiyorum sanki Forumda admin degil de refuserQ'nun gucune sahip olmak isterdim acikcasi Tapatalk yazilimcisi olmam mumkun degil, yeterince ac gozlu, kararsiz, ve beceriksiz degilim. Aslinda bu ozelliklerin hepsi var bende ama, Tapatalk yazilimcisi olmak icin sınır cok yuksek... Anne sutu emmemis olmak falan da gerekiyormus galiba.
Dali ikon 6 ile nasıl çalar acaba ? https://www.canhifi.com/hoparlorler...li-ikon-6-mk2-1.126.1218.8748.aspx?skuId=1395
Tidal’den müzik dinlenebiliyor mu bu ürünlerle? Yani network stream mi deniliyor tam bilmiyorum da mesela telefonla amfiyi çalıştırabilir miyim örneğin?
Bizzat denemeden konusuyorum. Ancak verimi 91dB olan boyle bir hoparloru 6.5Watt bir amfiyle surmeyi dusunmezdim sahsen. Cok verimli Klipsch modelleri surulebilir belki.