ferhat birde can i have it like that bassları test edebileceğin en güzel şarkılardan :wink bırak hoca sen bulaştırdın bizi
Şu an için fiyat performansı en iyi iem'lerden biri 5pro.Fakat ben yapısını ve sesini çok sevmemiştim.Hoş baslar etkileyiciydi.Doğru eq ile baya keyifliler.E5 aslında baslardaki dengesizliği ve besleme sorunları yüzünden çok sevilen bir kulaklık değil.Birçok kişi ancak amfi ile adam edilebildiğini söylüyor.Hemen herkez um2'nin dengesinin çok daha iyi olduğuğunda hemfikir.
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=405158&productid=musiccompel71 5pro m-audio etiketiyle tr fiyatı toplam : 587.430.000 TL
Anlamsız derecede pahalı..Aynı kulaklık tamamen ama m-audio profesyonel ekipmanlar ile uğraştığından heralde ulaşmak istediği kitle farklı.
Bence kitleden çok Avrupa'da yaygın olan M Audio firması sayesinde UE'nin Avrupa'da daha çok satılmasını sağlamak için yapılmış stratejik bir anlaşma gibi gözüküyor.
hehe noxiousa katılıyorum. ama şu var elmasepeti olmasa hiç olmayacaktı. kimse tanımayacaktı bile iemleri. o yüzden haklarını da yememek lazım. rekabet olmayınca onlarda stok tutmanın bütün maliyetini bize yansıtıyorlar.
zaten shure larda rekabet olması söz konusu değil lakin nefan distribütör olduğu için ilk etapta elmasepetinin yurt dışından daha ucuza mal edip burada satma stretijisini yok etmişlerdi, tabi bu mevcut satış fiyatını etkilemedi sadece adamların kar marjı biraz daha düşmüştür o kadar. affetmez hoca
180 doları gecince kargo bedava demissiniz hocam arkadas ingiltre de superfi 5pro alacak oda sizin gibi eps den orda bedava mı simdi sadece 189dolar kulaklık parasına labiliyormuyuz
arttı ben aldıktan sonra. sanırım 299 a çıkardılar. ama bir bakmak lazım. ayrıca ücretsiz kargo 8 - 9 gün sürüyor ona göre.
olsun sursun kac gun surerse hocam nasıl bakiliyor kac paraya ucretsiz kargo oldugunu nasil bakaicaz ing. yok bende nereye bakıp anlarım duzeltme : http://www.earphonesolutions.com/freeshipping.html hocam su linkin ustunde uluslar arası 200 dolar ustune kargo bedava gibi bir yazı var az ingilizcem ile boyle anladım dogrumudur
New FREE International Shipping on Orders of $280 or more! şair burada müşterilere seslenmiş. 280 dolarlık alışverişlere ücretsiz uluslarlarası kargo veriyorum demiş.