Arkadaşlar selam Y**** Y***DOLANDIRICIDIR TİDAL uyeligi aldim ve iptal oldu. 60TL gondermistim. Ucreti geri gondermedi. Cevap falan da yazmiyor iban no: TR07 0001 5001 **** **** **** ** TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI T.A.O SİMDİ BU SİTEYE DADANMİS Kullanıcı adı: Siyah06 Profili; http://www.techno-fi.net/members/siyah06.5613/
Kimisi de sorun yaşamadığını bildiriyor.. Enteresan bir durum.. Arkadaşın ne yapmaya çalıştığını anlayan var mı..
DH'de 2020 den kalan konular var. Kendisi bunu meslek edinmiş anlaşılan. Şahsi olarak aile kurup indirimli hizmet almak için değil anlaşılan kar etmek için yapıyor. Nasıl kar edebileceğini anlamaya çalışıyorum. Mesela TR de bazı kartlar bazı hizmetler için %50 iade gerçekleştiriyor, acaba insanlardan full alıp yarısından kar mı ediyor diyeceğim ama insanlar bunun farkındadır heralde. Bir başka ihtimal 1 ay, 3 ay gibi ücretsiz üyeliklerle başlayan hizmetleri alıp 1 ay veya 3 ay kullandırıp sonra paraya mı çöküyor bilemedim Kendisinin de bir açıklama yapma niyeti yok o yüzden sadece anlamaya çalışıyorum.
valla hocam ben de sistemine dahil oluyordum hesap hata verdi falan dedi de direkten döndük o zaman ne diyeyim. 3 kuruş kar yapacağım diye bu kadar ah almaya gerek var mı allah aşkına.. diyeceğim ama devir öyle bir devir ki millet anasını babasını dolandırır olmuş..bunlar ne ki
Üyeliğim devam ediyor. Neler olduğunu bilmiyorum. Ben de herkes gibi bir açıklama bekliyorum. Biz de bu sitedeki platform aracılığı ile güvenerek üyelik sistemine başvurduk. Umarım herşey açıklığa kavuşur. Kimse de zan altında kalmaz.
Sitelik birşey yok hocam kimse buradan tanımıyor etmiyor. Sohbeti tanışıklığı olan olduğunu da sanmıyorum yeni üye zaten. Bir kere kendi numarasıyla değil telegramdan kaça saklana cevap bile vermeyen birine güvenmediğimden girişmedim. Yapmayacaksa da yapmayacağım bile yazmadı. Aileye alacak gibi konuştu güven vermesi için birkaç şey sordum cevap vermeden kaldı.
Siz bu siteyi E ticaret sitesi falan mı sandınız? Belki de alım satım bölümü de dahil tekrar gözden geçirilmeli
Merhaba Şu anda benim gibi adı geçen şahıstan Spotify, Tidal (YouTube) üyeliği alan henüz hesabı aktif olan arkadaşlar kimler acaba? Bu konuda mesaj attınız mı, dönüşler oldu mu? Ben de WhatsApp üzerinden bir açıklama beklediğimi kendisine ilettim. Bizim hesaplarımızın akibeti de belli olmadığı gibi bu şekilde devam etmekte uygun değil diye düşünüyorum. Diğer üyelerin de düşüncelerini merak ediyorum. Ben de acilen bir açıklama bekliyorum.
Youtube uyeligi aldim. 3-4 gun once pasif oldu. Telegramdan yazdim. Birkac gun icinde tekrar aktif oldu.Gelecek ay ne olur bilemiyoruz tabi.
An itibariyle Tidal hariç aldığım diğer üyelikler çalışıyor. Telegram'dan yazdım, okudu ama cevap vermedi. Gelişmelere göre hareket edeceğim. İşin sonu savcılık gibi görünüyor..
Kendisinden Tidal ve Spotify üyelikleri aldım. İkisinde de sıkıntı yaşamadım. DH deki durum ve diğer üyelerin durumu beni şoke etti. Bizimde başımıza ne geleceği belli değil ve bu durum beni rahatsız ediyor. Şu ana kadar benim mesajıma da cevap gelmedi.
Sanırım 1 ay olmadı o yüzden olabilir. Ben de bu olayların hemen öncesinde üyelik almıştım ya birşey olursa diye aklıma gelmedi de değil. Sonrasında olaylar patladı. Demek ki biz de aynı durumla yüzleşeceğiz. --- Arka arkaya mesajlar birleştirildi, 26 Şubat 2022 --- Spotify 20 Ocakta alınmış ama hala aktif. Tidal ise 3 Şubatta.
Yok hocam sizin yapabileceğiniz en fazla şey letgo'daki tarzda yapılan ticaret ve alışverlirinizden techno-fi sorumlu değildir vb. uyarı yazıları bannerları koymak. Sorumluluğu atmış olursunuz hoş sorumlu değilsiniz ya. Sonuçta dolandırıcı ulaşıp kendi telegramına çekebildiği heryerden kurban edinebilir. Yazı yazılabilen her platform buna uyar. Okey oyununda sohbet kısmından bile başarır. Bu oyunu yapanları bağlamaz.
Demek istediğim kötü niyetli şahıslar burada ifşa olacaklar sonuçta. Konunun site ile alakalı olmadığının bilincindeyim. Yanlış anlaşılma olmasın diye konuya biraz daha açıklık getirmek istedim.
Birkaç yıl önce aliexpressten spotify kodu almıştım, bir süre çalışıp kapanmıştı. Çinli satıcıya mesaj atıp tekrar açtırmıştım, sonra tekrar kapanmıştı Lanet olsun diyip uğraşmadım sonra. Acaba bu bahsettiğiniz arkadaş böyle ucuz üyelik alıp, diğerlerine mi satmaya çalışıyor ki?