Pamuklamanın sıkı olması gerekiyor zaten, sorun o değildir.. Sorununuz coillerin hava kanalına doğru yakınlıkta olmaması yada fazla yüksekte olması olabilir, bunlar aromayı direkt etkiler.. Her tasarımın karakteristiği farklı.. Çift coilli, performansı yüksek bir RTA olduğundan soğuk buhar beklemeyin.. Ilık-sıcak arası bir içim yakalamanız gerekir..
Daha az pamuk ve farklı fused clapton 0.28ohm ile çok daha iyi oldu. Ccw modla 60 la başlayıp 58 55 52 50 48 48 48 diye azalarak ateşleme ayarladım. Aroma ve buhar güzel oldu. Sanırım 0.20 alyında ohm bana göre değil. .025 0.40 arası ideal olacak gibi. Tabi hazır performans teli bulmak zor.
Gerisi tamamen içim zevkiyle alakalı.. Ben 0.1 Ohm 90 wattla baca gibi tüttürmeyi seviyorum mesela, aromaya da doyuyorum buhara da..
Aynı mesajın devamındaki cümleme de ben atıfta bulunayım madem. 05.03.2022 kurtulamadı... Kurtulmakta istemiyor
@esTFyz üstadım daha iyi bilir ama kendi tecrübelerimden Gus serisi atomizerler nispeten aroma yönünden daha başarılıdır.