Dostlar aile uyeligi kuracak olan varsa lutfen benide eklesin.. inanin vpn olayini beceremiyorum.. yaslandik
Daha önce Tidal aboneliğinizde kullanmadığınız mail adresi ile abonelik almanız gerekiyormuş. Free VPN ler var. Belli kota veriyor. İşinizi görür. Bende hiç tanımadığım bir kişinin grubuna katıldım. Facebook bir grup vasıtasıyla. Sonra bir üye deneme sürümü olduğunu söyledi. Bir ay sonra kapatılmış aboneliği. Bende olmadı. Arjantin ferdi abonelik ayda 18 TL geliyormuş. Facebook bir üye böyle bir paylaşım yaptı. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Vpn olayini beceremiyorum maalesef.. o teknik bilgiye cok hakim degilim.. o nedenle alamiyorum.. burada belki aile uyeligi kuracak dostlar cikarsa onlarla katilmak istiyorum
birkaç sayfa öncesinde nasıl alınacağı ile ilgili yorum yapıldı. Oradan kopya çekebilirsiniz vpn için de google'da urban vpn'i öneririm
Dostum evet yapildi ama biz nedense beceremiyoruz acaba grup kursak bizim adimiza 1 yillik alma sansin olur mu?
ben halihazırda zaten grup üyesiyim hocam. bahsettiğim vpn üzerinden işlemleri yapıyorsunuz tidal hesap açılışı vs. gerisi kolay zaten. üzerinde tidal hesabı olmayan mail adresi ile de hesap açıyorsunuz. daha doğrudu grubu kuracak olan önden hesap açıp ardından diğer üyeleri belirledikleri boş mail adreslerine davet gönderiyor. üyeler de boştaki mail adresleri ile kayıt olup gruba dahil oluyor. kişi başı 5 tl yıllık 60 liraya denk geliyor
Hocam verdigin bilgiler için çok teşekkürler.. aile grubu max. Kac kisi olabiliyor? Ayrica markette artik yer almadigi icin sormak isterim..ipad icin app indirebiliyor muyuz yoksa sadece android apk mi var.
android için apk indirilebiliyor ama ios için nasıl bir yöntem uygulanıyor ben de bilmiyorum daha kısıtlı bir sistem olduğu için, belki onun için de farklı bir yükleme yöntemi vardır veya uygulama appstore'da mevcuttur, hiç kontrol etmedim kurucu dahil 6 kişi diye hatırlıyorum yanlış isem düzeltilsin