Merhaba arkadaşlar fioo e18 i upgrade yapmak istiyorum ne örerirsiniz. native dsd256 dxd gibi güncel formatları destekliyo olması tercihimdir.
Tipi hiç hoş değil hocam.. Oppo ve sony bunlardan hangisi daha güncel ve benim isteklerimi karşılar https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00U...zRd5L&ref=plSrch#immersive-view_1479891560448 https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00J...s=sony+dac&dpPl=1&dpID=41EHPEGWkLL&ref=plSrch E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve sizin önerdiğinize göre benim link attığım ürünlerin eksisi varmıdır E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heralde tip olarakta belirtmem gerekiyordu. Bu da malesef oyuncağa benzemiyor mu E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet donanım olarak iyi 32bit desteği var. Ben genelde kaynak olarak android telefon ile kullandığım için elde pek hoş durmaz zannediyorum ikisi. E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında Benimde tercihim ondan yana birde piyasada doğru düzgün 24bit parça yokken şimdiden 32 bit bir cihaza fazladan ödemek akıllıca gelmiyor. Acaba oppo da fioo ya göre ne gibi artı lar görebilirim? E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
daha şık, daha geniş dosya desteği, güç olarak yakın sanırım, daha iyi bir dac çipi, muhtemel daha iyi tuning, yani daha iyi ses alacaksınız ama tabi fiyat farkı kadar olmama ihtimali bizim hobide malum
bence fazla düşünüyorsunuz. arkadaşlar mantıklı öneriler sunmuşlar. hem fiio e18 kullanmış hem de diğer cihazları denemiş birini bulmanız zor. o yüzden ne kadar fark edeceğini kestirmek de zor. birini tercih edin ve deneyin, zaten ikinci elleri de gayet aktif aletler.
Arkadaslarin onerdigi tum cihazlar e18 icin ciddi bir yukseltme sayilir. Butcenize uygun olani dusunun bence, bu arada hangi tip kulaklikla kullanacaginiza gore tercih degisebilir tabiki.
Westone um pro 30 kullanıyorum. Elektronik, pop için ondada yükseltmeye ihtiyacım var aslında. E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiio E18'lerde sorun olduğu söyleniyor, telefon ile kullanırken parazit yada amfi olarak kullanırken dip ses yaşadınız mı?
Amfi olarak kullanırken yaşanmıyor fakat dac modda arasıra parazit yapıyor telefonun sinyal almasıyla alakalı bir durum, telefon ucak modu gibi bir moda alındığı zaman parazit kesiliyor E6553 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi